شما هم می‌توانید پرسش روانشناسی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین دکتر بهشتیان پاسخ بگیرید.

سلام به دوستان عزیز؛ از سال ۸۵ که سایت beheshtiyan.ir را راه اندازی کردم،  همواره بخشی از وقت خود را به مشاوره رایگان اختصاص دادم. قبلا در سایت بخشی برای مشاوره رایگان اختصاص داده بودم که هر سئوال به صورت جداگانه بود.

اما پس از بررسی ها و نظرسنجی از کاربران به نظرم بهتر بود که همه سئوالات به صورت یکجا باشد شاید برخی از سئوالات، سئوال کاربران دیگر هم باشد و با خواندن پاسخ آن سئوال آن هم به پاسخ سئوال خود برسند. به همین دلیل برای مشاوره آنلاین رایگان می توانید سئوال خود را در بخش کامنت های این مقاله مطرح کنید.

در مشاوره رایگان شما می توانید سئوال یا مشکل خود را مطرح نمایید تا پس از بررسی و تحلیل آن راهکار یا توصیه ای به شما بگویم.

آیا با پرسیدن سئوال امکان حل مشکل من وجود دارد؟

بستگی کامل به نوع مشکل شما دارد. من در مشاور رایگان نوشتاری بیشتر سعی می کنم شما را سردرگمی در بیارم و مسیر درمان را شما را مشخص کنم. اما حل بسیاری از مشکلات روانشناختی نیاز به جلسات متعدد درمانی دارد و امکان اینکه با یک پاسخ کوتاه یا مفصل بتوان آن را حل کرد وجود ندارد.

چه مشکلاتی را در مشاوره رایگان می توان حل کرد؟

یکی از مشکلاتی که در جامعه در سال ۸۶ در پژوهشی که درباره اثربخشی مشاوره آنلاین در دانشگاه علامه طباطبایی انجام دادم، یک مدل درمانی را تدوین کردم که در آن ۴ شیوه برای ارایه مشاوره و روان درمانی پیشنهاد دادم.

مشکلات روانشناختی را به چند دسته می توان تقسیم کرد و کدام یک را می توان در مشاوره آنلاین حل کرد؟

چطور می توانم از دکتر بهشتیان مشاوره رایگان بگیرم؟

قبل از ارسال سئوال خود پیشنهاد من این است که مطالب مربوط به مشکل خود را در سایت مطالعه کنید و فایل های صوتی که برای مقالات آماده کردم را گوش کنید. سعی کردم پاسخ اکثر سئوالات را در مطالب مقاله یا فایل صوتی بدهم. پاسخ بسیاری دیگر از سئوالات را هم در نظرات قبلی داده ام که پیشنهادم می کنم آن نظرات و پاسخ های آنها را هم بخوانید. اما اگر باز هم پاسخ سئوال خود را پیدا نکردید با ۲روش شما می توانید سئوال خود را مطرح کنید:

۱- در بخش نظرات همین مطلب

۲- در بخش نظرات مقاله مربوط به مشکل تان

از طریق ایمیل از پاسخ دیگران به دیدگاه خود مطلع شوید
353 نظر برای این مطلب ثبت شده است.
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
سارا
17 فروردین 1400 7:40 ب.ظ

عرض سلام و ادب
جناب دکتر بهشتیان، من نیاز شدید به مشاوره قبل ازدواج دارم، متاسفانه منبعی نیست که دقیقا من رو راهنمایی کنه که باید به چه تخصصی مراجعه کنم، هر چقد هم تحقیق میکنم از انواع اسمها و عناوین گیج تر میشم، یکی میگه فقط روانشناس بالینی که اگر طرفت اختلال شخصیت داشت بفهمی، یکی میگه مشاور خانواده، یکی میگه روانشناسی مشاوره، یکی میگه تست لازمه یکی میگه نیست، واقعا سردرگمم دکتر، خواهش میکنم منو راهنمایی کنید،ممنونتون میشم
الان ی مرکز مشاوره رفتم که یکی از متخصصانشون این مدارک علمی رو دارن، به نظرتون برای مشاوره ازدواج خوبه؟
دکتری مشاوره، کارشناسی ارشد راهنمایی و مشاوره، کارشناسی روانشناسی بالینی، عضو هیئت علمی و ئانشیار دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی

دانیال
13 فروردین 1400 9:35 ب.ظ

سلام خسته نباشید آقای دکتر یه سوال داشتم از خدمتتون من یه مدتی افسردگی داشتم که بهترم الان منتهی به هیچ وجه توان تمرکز ندارم و نمی توانم مطالعه کنم یا مطلبی رو درک کنم. نشخوار فکری خیلی زیاد دارم و میخواستم ببینم شما چه پیشنهادی برای شرایط من دارید مثلا سابلیمینال استرس و اضطراب تاثیر می‌تونه داشته باشه یا هیپنوتیزم بهتر هستش؟

......
پاسخ به  دانیال
19 فروردین 1400 3:44 ب.ظ

سلام
خسته نباشید
من یه دختر ۱۵ ساله ام و متاسفانه دچار وسواس شدم
وسواس درباره نجسی و پاکی
به خدا دارم از پا درمی‌ام دیگه
نمیدونم چه کار کنم
هر وقت میرم دستشویی بعد احساس میکنم درست و تمیز خودن رو نشستم و هنوز نجاست هست رو بدنم
حس میکنم پاهام نجس شده دستام حتی صورتم
متاسفانه هر یک ساعت به یک ساعت حس میکنم باید برم دستشویی
کمکم کنید
همه چیز به نظرم نجس میاد
چی کار کنم

مراد
12 فروردین 1400 11:19 ق.ظ

سلام اقای دکتر من ترس از دعوا و درگیری خیابانی دارم دارودرمانی هم انجام دادم هیپنوتراپی هم انجام دادم بی نتیجه با کوچکترین تنش کل بدنم رو ترس فرا میگیره با دوره غیر حضوری درمان ترس مشکل من حل میشه؟

پاسخ به  مراد
22 شهریور 1400 12:50 ب.ظ

درود بر شما
لطفا فرم مناسب بودن دوره رو تکمیل کنید.

آرمین احمدی
10 فروردین 1400 2:29 ب.ظ

سلام من دو هفته هست که تو طول روز چندین بار حالم بد میشه و احساس ناراحتی و تپش قلب و لرز هم بعضی اوقات میگیرم. یه سوالی که دارم اینه که این حالت می‌تونه موجب بشه احساس ترس با اختلال مواجه بشه؟ یعنی من قبل از این که این حالت ها رو بگیرم راحت احساسات خودم رو می‌تونستم بروز بدم ولی الان نه میتونم مثل قبل بخندم نه لذت ببرم و قبلاً مثلا یه ماشین یه دفعه جلوم میومد من همون حالت های عادی ترس رو می‌گرفتم ولی الان هیچ احساسی درونم ایجاد نمیشه ممنون میشم جواب بدید من خیلی دارم اذیت میشم و درس هم باید بخونم ولی این حالت نمی‌ذاره و تمرکز هم از دست دادم

کیوان
10 فروردین 1400 11:23 ق.ظ

عرض سلام جناب دکتر بهشتیان عزیز
وقت بخیر
من از خدمتتون راهنمایی می خواستم که ببینم برای مشکلاتی که از کودکی، تاکنون (که ۳۶ سالمه) داشتم چه اقداماتی میتونم بکنم؟
۱. همیشه محافظه کار و مخفی کار بودم و از شفاف بودن میترسم.
۲. بیشتر اوقات جسارت انجام یک فعالیت اجتماعی رو نداشتم، مثلا یادمه توی تمام دوران مدرسه حتی یکبار نتونستم سوال بپرسم، یکی دو بار که اقدام کردم تمام دست و پا و قلبم شروع به لرزیدن و تپش کرد و به همراه عرق سرد و سرخ شدن صورت
۳. از خریدهای اجتماعی مثل لباس.. میترسم، و اگه خریدی انجام بدم خیلی مخفیانه اون رو به محیط خونه میارم و میپوشم..
۴. مدام درگیر فکر و قضاوت دیگران بخصوص اعضای خانواده هستم.
۵. مدتهاست با خانمی آشنا شدم، ولی حتی نشده یکبار توی محیط خانواده معرفی کنم و به همین دلیل نتونستم برای ازدواج اقدام کنم؛ به شدت شرم و حیا دارم و خجالت می کشم و یکی دو بار که اقدام کردم اصلا نتونستم ابراز کنم.
۶. همیشه دو دلی، تردید و اختلاف زیادی با خودم در تصمیم گیری دارم..
و بسیاری از مسائل دیگر که از حوصله اینجا خارج هست.
سپاسگزارم از وقتی که می گذارید.

آیدا
4 فروردین 1400 2:14 ق.ظ

سلام و وقت بخیر.
من ۱۵ سال سن دارم و ۶ ماه هست که روزی ۲تا۴بار دچار درد شدید و تپش قلب بمدت ۳۰تا۶۰دقیقه میشم.از لحاظ قلبی مشکل خاصی به جز تپش نبوده پزشکان گفتن اگر سبک زندگی سالم داشته باشی در آینده مشکلی پیش نمیاد ولی اگه سبک زندگی سالم نداشته باشی در آینده مشکلی ساز میشه چون مستعد هستی.الان هم قرص های آسنترا ،کلیدینیوم سی،پروپرانولول۲۰ دومرتبه،نورتیپتیلن مصرف میکنم. و کلا خیلی استرسی هستم.خیلی درد میگیره جناب دکتر میخواستم بدونم این نشونه ای از پانیک هست؟به چه پزشکی مراجعه کنم؟(تا بحال آندوسکوپی معده و نوار و اکو قلب انجام دادم مشکلی نبوده،البته که نزد متخصص اعصاب و روان هم رفتم ولیکن نتیجه ای نگرفتم و هنوز درد تحمل میکنم‌.)باید دقیقا چکار کنم؟واقعا ناامید شدم چون خیلیی اذیت میشم.
ممنون از وقتتون

صبا
6 اسفند 1399 8:39 ب.ظ

سلام اقای دکتر . من دانشجوی رشته ی روانشناسی بالینی هستم این ترم پایانامه مینویسم در مورد سابلیمینال . موضوع من اثر بخشی سابلیمینال در افسردگی و اضطراب زنان مبتلا به بیماری قلبی (پرفشاری خون) .من یه فایل سابلیمینال میخام که برای افسردگی و اضطراب باشه و خلق فرد بعد از دوره ای که استفاده کرد بهتر بشه و افسردگی و اضطراب فرد رفع بشه شما میتونید اینطور فایلی تهیه کنید. ممنون میشم در این کار تحقیقی کمکم کنید

محمد
3 اسفند 1399 4:20 ب.ظ

مشکل من اینه که من یه جورایی چندماه پیش خواستم اطلاعاتم بیشتر بشه و خواستم معنی کلمات یا واژه ها رو بدونم هروز که میخواستم معنی ها رو بدونم نمیتونستم دست بکشم تا اینکه یه جور وسواس فکری گرفتم یعنی هروقت مینشستم همون کلمه یا واژه ها میومد ذهنم و من مجبور بودم معنی کنم تا اینکه علایم من شدیدتر شد یعنی وقتی فیلمی نگاه میکنم یا وقتی مینشینم کسی در جمع صحبت میکند مجبورم معنی کنم من میخواستم فقط چندتا از کلمه ها رو معنیش رو بدونم ولی حالا همه کلمات و واژه ها رو باید بدونم وقتی نشستم حرفی نمیزنم تو ذهنم این کلمه ها میاد تو ذهنم یه لحظه آروم و قرار ندارم خیلی اذیت دارم میشم هروز هروز اون کلمه ها تکرار میشه برام یا همه چیز دور و اطرافم هم باید معنیش رو بدونم دیگه کنترلی رو خودم و افکارم ندارم راستی ادامه مشکلم اینه: من وقتی متنی رو تو اینترنت یا اینستاگرام میخونم چندبار از روش میخونم و تکرار میکنم که این باعث میشه معنی کنم یا حتی وقتی عددی رو جمع یا تفریق یا ضرب میکنم چندبار تکرارش میکنم و بعد به جواب میرسم حتی به ساعت گوشیم چندبار نگاه میکنم قبلنا که این مریضی رو نگرفته بودم وقتی فیلمی میدیدم هی ساعت نگاه میکردم یه جور وسواس شده بود یا پشتم نگاه میکردم نمیدونم چرا ولی الان شدیدتر شده یعنی از ماه آذر ماه که خواستم معنی همه چی رو بدونم دیگه نمیتونستم دست بکشم یعنی مثلا همین سلام کردن، ممنونم، خداروشکر، زندگی و خیلی چیز های دیگه رو هم باید معنیش رو بدونم. من الان متنی رو میخونم باید چند بار از روش تکرار کنم یا وقتی باکسی صحبت میکنم مثلا میگم مگه من مردم که بری چیزی رو بیاری یا خیلی چیزای دیگه رو مکث میکنم و تکرار میکنم و معنی و میگم این چیه راستی مشکل بعدیم اینه که خیلی فکر و خیال میکنم یعنی وقتی جایی میرم میام یا چند روز یا چند ماه یا سال رو هم باید بهش فکر کنم و تو ذهنم تصویری بهش فکر میکنم و حرف میزنم ذهنم و اینکه کنترل روی حرف زدن در ذهن رو هم ندارم من ۱۹سالمه. ممنون میشم کمکم کنید.

علی باقری
20 بهمن 1399 2:53 ب.ظ

با سلام و عرض احترام خدمت استاد عزیز
بنده در حال حاضر ۳۹ ساله هستم و از سن ۱۷ سالگی مبتلا به ناراحتی روحی شده ام که بعد از جستجو و بررسی فراوان و مراجعه به روانشناسان متعدد متوجه شده ام که تله ایثار نام دارد مسئله بدین گونه است در موقعیت هایی که من موفق به کسب موفقیت مالی ، تحصیلی ، شغلی و….. می شوم در صورتی که باید خوشحال باشم دچار ترس و اضطراب شدید می شوم که چرا من این موفقیت را دارم و اطرافیانم (مثلا دایی ، همکار . پسر عمه و…….) این موقعیت را ندارند برای توضیح بیشتر باید عرض کنم شروع این مشکل روحی از زمان کنکور شکل گرفت و چون من شاگرد ممتاز بودم و ترس از این داشتم که من در کنکور قبول شوم و مثلا فلان همکلاسیم (شخص مشخصی) قبول نشود خواهشمند است راهنمایی بفرمائید برای حل این مشکل کدام یک از دوره های غیر حضوری جنابعالی مفید است با تشکر و امتنان فراوان

آزاده
5 بهمن 1399 12:31 ب.ظ

با سلام و احترام
من دختری ۳۵ ساله ام و تصمیم گرفتم تا ازدواج کنم و تشکیل خانواده بدهم ولی علی رغم موقعیت مالی و اجتماعی مناسب کیس مناسب به عنوان خواستگار نداشتم و در حال حاضر قصد دارم به فردی پیشنهاد آشنایی بیشتر و در صورت توافق ازدواج را بدهم آیا این ناشی از یک بیماری روانی در من است که خلاف عرف جامعه قصد انجام کاری دارم؟