شما هم می‌توانید پرسش روانشناسی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین دکتر بهشتیان پاسخ بگیرید.

سلام به دوستان عزیز؛ از سال ۸۵ که سایت beheshtiyan.ir را راه اندازی کردم،  همواره بخشی از وقت خود را به مشاوره رایگان اختصاص دادم. قبلا در سایت بخشی برای مشاوره رایگان اختصاص داده بودم که هر سئوال به صورت جداگانه بود.

اما پس از بررسی ها و نظرسنجی از کاربران به نظرم بهتر بود که همه سئوالات به صورت یکجا باشد شاید برخی از سئوالات، سئوال کاربران دیگر هم باشد و با خواندن پاسخ آن سئوال آن هم به پاسخ سئوال خود برسند. به همین دلیل برای مشاوره آنلاین رایگان می توانید سئوال خود را در بخش کامنت های این مقاله مطرح کنید.

در مشاوره رایگان شما می توانید سئوال یا مشکل خود را مطرح نمایید تا پس از بررسی و تحلیل آن راهکار یا توصیه ای به شما بگویم.

آیا با پرسیدن سئوال امکان حل مشکل من وجود دارد؟

بستگی کامل به نوع مشکل شما دارد. من در مشاور رایگان نوشتاری بیشتر سعی می کنم شما را سردرگمی در بیارم و مسیر درمان را شما را مشخص کنم. اما حل بسیاری از مشکلات روانشناختی نیاز به جلسات متعدد درمانی دارد و امکان اینکه با یک پاسخ کوتاه یا مفصل بتوان آن را حل کرد وجود ندارد.

چه مشکلاتی را در مشاوره رایگان می توان حل کرد؟

یکی از مشکلاتی که در جامعه در سال ۸۶ در پژوهشی که درباره اثربخشی مشاوره آنلاین در دانشگاه علامه طباطبایی انجام دادم، یک مدل درمانی را تدوین کردم که در آن ۴ شیوه برای ارایه مشاوره و روان درمانی پیشنهاد دادم.

مشکلات روانشناختی را به چند دسته می توان تقسیم کرد و کدام یک را می توان در مشاوره آنلاین حل کرد؟

چطور می توانم از دکتر بهشتیان مشاوره رایگان بگیرم؟

قبل از ارسال سئوال خود پیشنهاد من این است که مطالب مربوط به مشکل خود را در سایت مطالعه کنید و فایل های صوتی که برای مقالات آماده کردم را گوش کنید. سعی کردم پاسخ اکثر سئوالات را در مطالب مقاله یا فایل صوتی بدهم. پاسخ بسیاری دیگر از سئوالات را هم در نظرات قبلی داده ام که پیشنهادم می کنم آن نظرات و پاسخ های آنها را هم بخوانید. اما اگر باز هم پاسخ سئوال خود را پیدا نکردید با ۲روش شما می توانید سئوال خود را مطرح کنید:

۱- در بخش نظرات همین مطلب

۲- در بخش نظرات مقاله مربوط به مشکل تان

از طریق ایمیل از پاسخ دیگران به دیدگاه خود مطلع شوید
353 نظر برای این مطلب ثبت شده است.
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
نازنین
25 مهر 1399 3:47 ب.ظ

سلام وقت بخیر آقای دکتر راهنمایی میخاستم. دخت بچه ۶ ساله ای داریم که مدتیه حرف از مردن میزنه که اگر کسی کار بد بکنه میمیره و همش گریه میکنه و میگه من نمیخام بمیرم .نمیخام مادرم بمیره؟ چجوری رفتار کنیم که از این بحران بیرون بیاد مدت یکسال هست که تو خانواده ۴ تا فوتی داشتیم .لطفا راهنمایمون کنید

سحر محمدی
25 مهر 1399 3:45 ب.ظ

سلام آقای دکتر بهشتیان
آیا درمان قطعی برای وسواس وجود دارد؟

سهیلا
25 مهر 1399 3:43 ب.ظ

سلام آقای دکتر بهشتیان، اخیرا متوجه شدم که پسر ۷ ساله بیش فعاله و از اون روز همش ذهنم درگیره که اشتباهی در تربتیش کردم که به این بیماری مبتلا شده. عذاب وجدان دست از سرم بر نمی داره. چی کار کنم حالم بهتر بشه.

افشین
25 مهر 1399 3:42 ب.ظ

سلام آقای دکتر بهشتیان عزیز؛
چند ماهیه ازدواج کردم و متوجه شدم که همسرم وسواس شدید داره. معمولا حمامش ۱ تا ۲ ساعت طول می کشه وقتی میره دستشویی (به خصوص اگه از بیرون اومده باشه) ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طولش میده!!
اوایل فکر می کردم جدی نیست بهش توجه نکردم اما الان می بینم مدام تکرار میشه و اعصاب من را خیلی بهم میریزه. اما چند بار سر این مساله با هم دعوای جدی کردیم. من پشت در حمام بهش غر و میزنم و متاسفانه چندباری هم کنترل خودم را از دست دادم و دعوا شدیدتر شد.
توی حمام کارهای عجیب می کنه مثلا ۷ بار سرش را می شوره و یا باید هر بار میره دستشویی دست هاش تا شونه و پاها تا زانو را بشوره.
فکر می کنم بی اراده است که نمی تونه خودش را کنترل کنه. ۱۰۰ بار بهش گفتم جلوی خودت را بگیر اما نمی تونه. لطفا بهم بگید چی کار کنم این مشکل داره روی زندگی مشترکمون هم اثر می گذاره.

شادی
25 مهر 1399 3:40 ب.ظ

سلام آقای دکتر بهشتیان؛
من ترس شدیدی از خون دارم. وقتی اسم خون میاد یا کسی درباره عمل جراجی یا هر چیزی که توش خون باشه حرف می زنه حالم بد میشه و گاهی هم غش می کنم؟ مدتهاست به خاطر همین مساله نتونستم دندونپزشکی برم. این مشکل از نظر روانشناختی قابل درمان هست؟ دکتر برای درمان موقتش برام کلومی پرامین تجویز کرده . توی اینترنت درباره عوارضش خوندم نگران شدم نمی دونم مصرف کنم یا نه؟ مشکلم را چطور درمان کنم؟

رضا
25 مهر 1399 3:39 ب.ظ

من به تازگی از طریق معرفی یکی از آشنایان برای ازدواج با خانمی آشنا شدم.طی دو جلسه ای که ایشون رو دیدم جذب شخصیت ایشون شدم و نسبت به شباهت ها و تفاهمات بینمون به نتایج خیلی خوبی رسیدیم. همه چی در کل تا الان خوب پیش رفته.فقط یه موضوع ذهنمو درگیر کرده.اونم اینه که ایشون چهره خیلی معمولی و متوسط رو به پایینی دارن. من انقدر شیفته شخصیت و اعتقادات ایشون شدم که هنوز این مشکل برای من اهمیتی پیدا نکرده ولی نمیدونم بعدا ممکنه از انتخابم مایوس بشم و چهره ایشون برام تبدیل به یه مشکل بشه؟

صامی
پاسخ به  رضا
11 آبان 1399 12:10 ق.ظ

سلام آقای دکتر
ببخشید من اخیرا دو بار دچار شب ادراری شدم و هر دو بار خواب میدیدم که دارم ادرار می کنم و متاسفانه در واقعیت هم دچار این موضوع شدم. چطوری میتونم درمانم رو شروع کنم؟ با تشکر

فاطمه
25 مهر 1399 3:36 ب.ظ

چهار ده سال از دواج کردم وحدودپنج سال هست که با بحرانهای شدید به دلیل دعوای بین مادروهمسرم رو به روهستم باتوجه به اینکه همسرم۴۴وخودم۳۲ساله هستم و به دلیل اختلاف مادرو همسرم نسبت به خانواده و همسرم دچار تغییر احساس شدم بابت اینکه اصلا حاضر نیستند به حرف ومشکلات من هم ردرک کنم و..

سهیل
25 مهر 1399 3:35 ب.ظ

با‏ ‏سلام‏ ‏پسری‏ ‏هستم‏ ‏۲۳ ساله‏ ‏دانشجوی‏ ‏مدیریت‏ ‏مشکلی‏ ‏که‏ ‏هست‏ ‏اینه‏ ‏که‏ ‏بنده‏ ‏یه‏ ‏پسر‏ ‏دایی‏ ‏۱۳ ساله‏ ‏دارم‏ ‏که‏ ‏‏ ‏تا‏ ‏چند‏ ‏وقت‏ ‏بیشتر‏ ‏شبا‏ ‏مهمون‏ ‏ما‏ ‏بود‏ ‏و‏ ‏تو‏ ‏‏ ‏یه‏ ‏اتاق‏ ‏میخوابیدیم‏ ‏بعد‏ ‏یه‏ ‏مدت‏ ‏داشت‏ ‏کارای‏ ‏عجیبی‏ ‏میکرد‏ ‏‏ ‏الان‏ ‏دو‏ ‏سه‏ ‏بار‏ ‏اومده‏ ‏ازم‏ ‏میخواد‏ ‏با‏ ‏من‏ ‏رابطه‏ ‏جنسی‏ ‏داشته‏ ‏باشه‏ ‏یعنی‏ ‏مفعول‏ ‏باشه چطوری‏ ‏میتونم‏ ‏راهنماییش‏ ‏کنم؟ اصلا‏ ‏دلیل‏ ‏این‏ ‏گرایش‏ ‏چیه‏ ‏؟ با‏ ‏خانوادش‏ ‏در‏ ‏میون‏ ‏بذارم؟

سارا
25 مهر 1399 3:32 ب.ظ

سلام خسته نباشید،ببخشید می خواستم ازتون مشاوره بگیرم.من ۲۴سالمه ۶ساله با پسر دوست مامانم که ۲۶سالشه دوستم،که خیلی با هم صمیمی هستیم.خیلی دعوا و جدایی بینمون بوده و الان خودش بهم گفته که ۲ساله ماری جوانا مصرف میکنه و من واقعا نمی دونم باید چه کار کنم؟اگه می شه کمکم کنید.البته الان ۱ ساله با من اصلا بیرون نمیاد فوف العاده رفیق بازه،اما موقعیت خوبی داره از نظر خانواده. منتظر جوابتون هستم ،مچکرم

پروین
25 مهر 1399 3:29 ب.ظ

سلام اقای دکتر من ۳ ترم پرستاری خوندم بعد دچار بیماری پانیک شدم ایا با این وجود می توانم رشته پرستاری رو ادامه بدم

1 2 3 30