شما هم می‌توانید پرسش روانشناسی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین دکتر بهشتیان پاسخ بگیرید.

سلام به دوستان عزیز؛ از سال ۸۵ که سایت beheshtiyan.ir را راه اندازی کردم،  همواره بخشی از وقت خود را به مشاوره رایگان اختصاص دادم. قبلا در سایت بخشی برای مشاوره رایگان اختصاص داده بودم که هر سئوال به صورت جداگانه بود.

اما پس از بررسی ها و نظرسنجی از کاربران به نظرم بهتر بود که همه سئوالات به صورت یکجا باشد شاید برخی از سئوالات، سئوال کاربران دیگر هم باشد و با خواندن پاسخ آن سئوال آن هم به پاسخ سئوال خود برسند. به همین دلیل برای مشاوره آنلاین رایگان می توانید سئوال خود را در بخش کامنت های این مقاله مطرح کنید.

در مشاوره رایگان شما می توانید سئوال یا مشکل خود را مطرح نمایید تا پس از بررسی و تحلیل آن راهکار یا توصیه ای به شما بگویم.

آیا با پرسیدن سئوال امکان حل مشکل من وجود دارد؟

بستگی کامل به نوع مشکل شما دارد. من در مشاور رایگان نوشتاری بیشتر سعی می کنم شما را سردرگمی در بیارم و مسیر درمان را شما را مشخص کنم. اما حل بسیاری از مشکلات روانشناختی نیاز به جلسات متعدد درمانی دارد و امکان اینکه با یک پاسخ کوتاه یا مفصل بتوان آن را حل کرد وجود ندارد.

چه مشکلاتی را در مشاوره رایگان می توان حل کرد؟

یکی از مشکلاتی که در جامعه در سال ۸۶ در پژوهشی که درباره اثربخشی مشاوره آنلاین در دانشگاه علامه طباطبایی انجام دادم، یک مدل درمانی را تدوین کردم که در آن ۴ شیوه برای ارایه مشاوره و روان درمانی پیشنهاد دادم.

مشکلات روانشناختی را به چند دسته می توان تقسیم کرد و کدام یک را می توان در مشاوره آنلاین حل کرد؟

چطور می توانم از دکتر بهشتیان مشاوره رایگان بگیرم؟

قبل از ارسال سئوال خود پیشنهاد من این است که مطالب مربوط به مشکل خود را در سایت مطالعه کنید و فایل های صوتی که برای مقالات آماده کردم را گوش کنید. سعی کردم پاسخ اکثر سئوالات را در مطالب مقاله یا فایل صوتی بدهم. پاسخ بسیاری دیگر از سئوالات را هم در نظرات قبلی داده ام که پیشنهادم می کنم آن نظرات و پاسخ های آنها را هم بخوانید. اما اگر باز هم پاسخ سئوال خود را پیدا نکردید با ۲روش شما می توانید سئوال خود را مطرح کنید:

۱- در بخش نظرات همین مطلب

۲- در بخش نظرات مقاله مربوط به مشکل تان

از طریق ایمیل از پاسخ دیگران به دیدگاه خود مطلع شوید
346 نظر برای این مطلب ثبت شده است.
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
محمدرضا خوشبین
19 شهریور 1402 5:41 ب.ظ

سلام راه های درمان پانیک اتک چیست ؟

مریم
14 مرداد 1402 12:48 ب.ظ

سلام ببخشیدآقای دکتر من فوبیاگربه دارم طوری که تنهاتوخیابون نمیرم میخواستم
بپرسم آیاقابله درمانه ؟باهیبنوتیزم میشه درمانش کرد؟

کمند جون
14 مرداد 1402 1:29 ق.ظ

درمان افسردگی

فرشاد
9 مرداد 1402 10:43 ق.ظ

سلام وقت بخیر
بنده برادرم دچار بیماری صرع هستن و
عمل جراحی انجام دادن و بالای ۱۵ سال هستش که قرص میخورن ولی متاسفانه هیچکدام جواب نداده و تاثیری نداشتن و حملات تشنجی غیرقابل کنترل هستن
آیا با هیپتونیزم میشه به بیمار ما کمک کرد ؟

جمال
25 اردیبهشت 1402 4:35 ب.ظ

سلام آقای دکتر
کودک۴ساله ای دارم که عقب مانده ذهنی است و از نظر شناختی ضعیف میباشد وحرف نمیزنه میخواست از شما راهنمایی بگیرم که آیا با هیپنوتراپی میشه به این بچه ها کمکی کرد.
با سپاس فراوان

زینب
15 اردیبهشت 1402 9:48 ق.ظ

سلام آقای دکتر من خانوم ۳۷ ساله هستم اوایل خیلی به خاطر اظطراب حالم بد میشد الان کمی بهتر شدم اون هم به لطف همسرم ولی باز بعضی مواقع سراغم میاد برای یه گواهینامه رانندگی انقدر میترسم برای معاینه چشم رفته بودم دکتر تا دیده دستم میلرزه فکر کرده مشکل اعصاب دارم در صورتی که اعصابم خوبه ولی نمیدونم میون مردم تو جمع چرا دلهره میاد سراغم به شدت دستام میلرزه یا میخوام کاری بین ادما انجام بدم اینطوری میشم لطف کنین کمکم کنین

1 27 28 29