شما هم می‌توانید پرسش روانشناسی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین دکتر بهشتیان پاسخ بگیرید.

سلام به دوستان عزیز؛ از سال ۸۵ که سایت beheshtiyan.ir را راه اندازی کردم،  همواره بخشی از وقت خود را به مشاوره رایگان اختصاص دادم. قبلا در سایت بخشی برای مشاوره رایگان اختصاص داده بودم که هر سئوال به صورت جداگانه بود.

اما پس از بررسی ها و نظرسنجی از کاربران به نظرم بهتر بود که همه سئوالات به صورت یکجا باشد شاید برخی از سئوالات، سئوال کاربران دیگر هم باشد و با خواندن پاسخ آن سئوال آن هم به پاسخ سئوال خود برسند. به همین دلیل برای مشاوره آنلاین رایگان می توانید سئوال خود را در بخش کامنت های این مقاله مطرح کنید.

در مشاوره رایگان شما می توانید سئوال یا مشکل خود را مطرح نمایید تا پس از بررسی و تحلیل آن راهکار یا توصیه ای به شما بگویم.

آیا با پرسیدن سئوال امکان حل مشکل من وجود دارد؟

بستگی کامل به نوع مشکل شما دارد. من در مشاور رایگان نوشتاری بیشتر سعی می کنم شما را سردرگمی در بیارم و مسیر درمان را شما را مشخص کنم. اما حل بسیاری از مشکلات روانشناختی نیاز به جلسات متعدد درمانی دارد و امکان اینکه با یک پاسخ کوتاه یا مفصل بتوان آن را حل کرد وجود ندارد.

چه مشکلاتی را در مشاوره رایگان می توان حل کرد؟

یکی از مشکلاتی که در جامعه در سال ۸۶ در پژوهشی که درباره اثربخشی مشاوره آنلاین در دانشگاه علامه طباطبایی انجام دادم، یک مدل درمانی را تدوین کردم که در آن ۴ شیوه برای ارایه مشاوره و روان درمانی پیشنهاد دادم.

مشکلات روانشناختی را به چند دسته می توان تقسیم کرد و کدام یک را می توان در مشاوره آنلاین حل کرد؟

چطور می توانم از دکتر بهشتیان مشاوره رایگان بگیرم؟

قبل از ارسال سئوال خود پیشنهاد من این است که مطالب مربوط به مشکل خود را در سایت مطالعه کنید و فایل های صوتی که برای مقالات آماده کردم را گوش کنید. سعی کردم پاسخ اکثر سئوالات را در مطالب مقاله یا فایل صوتی بدهم. پاسخ بسیاری دیگر از سئوالات را هم در نظرات قبلی داده ام که پیشنهادم می کنم آن نظرات و پاسخ های آنها را هم بخوانید. اما اگر باز هم پاسخ سئوال خود را پیدا نکردید با ۲روش شما می توانید سئوال خود را مطرح کنید:

۱- در بخش نظرات همین مطلب

۲- در بخش نظرات مقاله مربوط به مشکل تان

از طریق ایمیل از پاسخ دیگران به دیدگاه خود مطلع شوید
353 نظر برای این مطلب ثبت شده است.
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
شاکری
25 مهر 1399 4:24 ب.ظ

باسلام.

بنده حدود یک ماه دیگر مصاحبه مجدد روانشناسی قضاوت دارم .به نظر شما برای موفقیت در آزمون چه کارهایی باید انجام بدم تا از شانس مجددم استفاده کنم

نیره
25 مهر 1399 4:21 ب.ظ

با سلام و خسته نباشید. من حدود۶-۷ سال پیش که دانشجو بودم دزد اومد خوابگاهمون وقتی همه خواب بودیم و اولین نفر من متوجه حضورش شدم و بیدار شدم و از ترس جیغ زدم و متاسفانه از همون سال تا کنون ترس توی وجودم هست و نیمه شب اگه تنها باشم میترسم بااینکه میدونم اتفاقی نمیفته و درب خونه قفله و فقط چند بار نصفه شب از خواب با ترس پریدم و یه بار از بس شدید بود جیغ زدم . الان باید پیش روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنم تا مشکلم حل شه؟ نمیدونم چیکار کنم . (بنده الان ۳۴ سالم هست)

اردهالی
25 مهر 1399 4:18 ب.ظ

سلام
وعرض ادب و احترام
پسر نوزده ساله ای دارم که در اثر مصرف مواد مخدر ژن بیماری دو قطبی وی بارز شده تحت نظر روانپزشک هست دنبال یک روان درمانگر و روانشناس که در این زمینه تخصصی کار کرده باشه هستم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

فرهاد
25 مهر 1399 4:15 ب.ظ

با سلام

استاد بنده حدود ۱۰ روز پیش مصاحبه روان شناسی قضاوت داشتم که متاسفانه پیامک زدند که شما فاقد امتیاز لازم ارزیابی شدید

رتبه علمی بنده ۱۱ شده بود و علاوه بر اینها ۵ سال مدرس حوزه ام و به زبان انگلیسی تسلط کامل دارم و در روز مصاحبه خیلی مسلط بودم یعنی اصلا استرس و …. نداشتم و به سوالات بسیار سلیس و روان جواب دادم

به نظرم شما برای اعتراض چکار کنم ؟

برای آزمون بعدی روان شناسی چه توصیه ای می فرمائید ؟

تشکر فراوان بابت وقتی که می گذارید .

علی
25 مهر 1399 4:09 ب.ظ

با سلام و خسته نباشید ببخشید بنده احساس میکنم میل جنسی بالایی از همان کودکی داشتم و دارم و با رسیدن به سن بلوغ دچار مشکل خودارضایی شدم به طوری که به شکل عادت ادامه میدادم در عین حال در زمان خود ارضایی از عکس ها و فیلم های سکس نیز استفاده میکردم و به نوعی از این کار لذت میبردم ولی چون در عین حال به اعتقاداتم نیز پایبند بودم در مسائل اعتقادی نیز دچار وسواس شدیدی شدم (مثل وضو گرفتن یا غسل کردن)اما امروز چند ساله که از دوران بلوغم میگذره ولی هنوز میل به خودارضایی در من وجود داره ولی دیگه سعی میکنم به این کار تن ندم و میتونم این کار روانجام بدم ولی مشکلی که این روزها آزارم میده اینه که در برخورد با جنس مخالف البته نه همه ،افکار جنسی سراغم میاد…اما مشکل اصلیترم اینه که بنده قراره ازدواج کنم ولی نمیتونم با شریک آیندم ارتباط عادی یا حتی عاطفی برقرار کنم چون سریعا دچار نعوظ ناخودآگاه میشم در حالیکه افکار جنسی هم در آن لحظه ندشته باشم این مشکل پیش میاد حتی تلفنی صحبت میکنم این اتفاق میفته باید چیکار کنم راهنمایی کنید…البته به روانپزشک مراجعه کردم آیا کافیه یا نه بایدپیش دکتر دیگه ای برم؟اگه میشه در مورد مشکلم کامل راهنمایی کنید..هدفم درمان نعوظ ناخودآگاهم هست…با سپاس…

الهه
25 مهر 1399 4:06 ب.ظ

جناب اقای دکتر عرض سلام و ادب

من خیلی کتاب روانشناسی مطالعه کردم چندین بار به روانشناس مراجعه کردم ساکن تهران نیستم

خیلی از رفتارهام خسته شدم میخوام بدونم دردم چیه مشکلم چیه

یه دختر زیبا و تحصیلکرده هستم

اما اعتماد به نفسم بسیار پائین هست

به شدن منفی نگر و بدبین و شکاک هستم

خیلی زود به دل می گیرم

ترس از دست دادن نامزدم رو دارم و هر لحظه میگم تنهام میذاره

نمیدونم مشکلم چیه و ریشه از کجاست

ممنون میشم بفرمایید چطوری میتونم ریشه مشکلم رو پیدا کنم

حافظه ی خوبی ندارم هر چی در مورد گذشتم فکر میکنم چیزای جزئی یادم نمیاد

من چطور میتونم به خودم کمک کنم؟

فرهاد
25 مهر 1399 4:05 ب.ظ

با سلام

استاد بنده حدود ۱۰ روز پیش مصاحبه روان شناسی قضاوت داشتم که متاسفانه پیامک زدند که شما فاقد امتیاز لازم ارزیابی شدید

رتبه علمی بنده ۱۱ شده بود و علاوه بر اینها ۵ سال مدرس حوزه ام و به زبان انگلیسی تسلط کامل دارم و در روز مصاحبه خیلی مسلط بودم یعنی اصلا استرس و …. نداشتم و به سوالات بسیار سلیس و روان جواب دادم

به نظرم شما برای اعتراض چکار کنم ؟

برای آزمون بعدی روان شناسی چه توصیه ای می فرمائید ؟

امیر
25 مهر 1399 4:04 ب.ظ

چه راهکار ها وتمریناتی برای از بین بردن سادگی دارید

غزاله
25 مهر 1399 4:00 ب.ظ

سلام آقای دکتر بهشتیان

من عاشق اینم که آدم رهایی باشم.واسم مهم نباشه چه کسی چی گفت بقیه چطور فکرمیکنن.انقدرازرفتارای بقیه عصبانی نشم از بدی هاشون خشم نگیرم.بعضی وقتا احساس میکنم هر لحظه ممکنه قلبم دچار یه سانحه بشه.ومن نمیخوام دراوج جوانی که هنوز خیلی کارا دارم مریض بشم وسلامتیم به خطر بیفته.میشه بگین چطور ممکنه که خالی بشم؟؟

میترا
25 مهر 1399 4:00 ب.ظ

سلام اقای دکتر
وقتتون بخیر
اقای دکتر من مدتی هست که ذهنم به شدت به این مسئله درگیره که آیا موفقیت هر آدمی تو زندگیش لازمه اش داشتن آی کیوی بالاهست ؟ و أیا کسی که بهره هوشی بالایی نداره یا متوسطه ممکنه به جایگاهی که خیلی افراد باهوش رسیدن برسه؟