سابلیمینال بی توجهی به نظر دیگران (دوره ۸ هفته ای)

450,000 تومان

هم‌سفران این مسیر تحول تا به امروز 3247

سابلیمینال آماده | توسعه فردی

سابلیمینال بی توجهی به نظر دیگران (دوره ۸ هفته ای)

وقتی بیش از اندازه نگران نگاه و قضاوت دیگران باشیم، ممکن است تصمیم‌هایمان را فقط برای جلب رضایت آن‌ها تغییر دهیم. این دوره بر اعتمادبه‌نفس، توجه به ارزش‌های شخصی و برخورد آرام‌تر با نظرهای متفاوت تمرکز دارد.

اهداف این دوره

  • کاهش وابستگی به تأیید و تحسین دیگران
  • تقویت اعتمادبه‌نفس در انتخاب‌ها و تصمیم‌های شخصی
  • کاهش نگرانی از قضاوت و انتقاد دیگران
  • افزایش توانایی حفظ آرامش هنگام شنیدن نظر مخالف
  • تقویت توجه به ارزش‌ها و خواسته‌های خود
  • افزایش توانایی پذیرش بازخورد مفید بدون خودسرزنشی

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

برای کسانی که بعد از شنیدن انتقاد مدت زیادی درگیر فکر می‌شوند، از مخالفت دیگران می‌ترسند یا ترجیح می‌دهند برای جلوگیری از قضاوت، خواسته‌های خود را پنهان کنند.

نگاه درست به این هدف

هدف بی‌اعتنایی کامل به دیگران نیست. بهتر است بتوانیم نظرهای مفید را بشنویم و از آن‌ها یاد بگیریم، اما ارزش خود و انتخاب‌های مهم زندگی‌مان را فقط به تحسین یا انتقاد دیگران وابسته نکنیم.

سابلیمینال و نوروساب را بهتر بشناسید

اگر هنوز با سابلیمینال یا نوروساب آشنا نیستید، می‌توانید برای شناخت بهتر آن‌ها این دو فایل صوتی دکتر بهشتیان را گوش کنید.

سابلیمینال چیست؟

معرفی سابلیمینال و پاسخ به پرسش‌های رایج درباره آن

نوروساب چیست؟

معرفی روش شخصی‌سازی و تفاوت نوروساب با فایل‌های آماده

دوره شخصی‌سازی‌شده همین هدف

نوروساب شخصی‌سازی‌شده برای استقلال فکری و کاهش نگرانی از قضاوت دیگران

دوره‌ای که در این صفحه می‌بینید، یک سابلیمینال آماده برای این هدف است. اما اگر می‌خواهید برنامه‌ای متناسب با نیازها، شرایط و ویژگی‌های فردی خودتان داشته باشید، نوروساب همین هدف نیز به‌صورت شخصی‌سازی‌شده ارائه می‌شود.

در نوروساب، ابتدا نیازها، ویژگی‌های فردی و هدف شما بررسی می‌شود؛ سپس یک برنامه صوتی اختصاصی، متناسب با شخصیت و شرایط شما طراحی می‌شود.

آشنایی با نوروساب شخصی‌سازی‌شده

نقد و بررسی‌ها

  1. sahar –

    تو خودم اثرشو کامل میبینم-ممنون

  2. ملیکا امرایی –

    نمی دونم اثر این دوره بوده یا خودم را به خودم تلقین می کنم اما الان یه مدتیه هر وقت حرفا یا کارای کسی اذیتم می کنه یه فکری به ذهنم میاد که ولش کن حال خوب خودت مهمتره

  3. شیدا –

    سلام.امکانش هست اهداف جزئی دوره بی توجهی به نظر دیگران رابیان فرمایید.سپاس

  4. لادن –

    خیلی به این دوره نیاز داشتم ممنون که موجود کردید

  5. پریسا –

    برای آدمی مثل من که برای همه چی ذهنش درگیر قضاوت دیگرانه، این دوره از واجبات بود. دستتون درد نکنه که این ساب رو هم گذاشتین توی سایتتون. سایت شما کاملترین سایتیه که دیدم تا حالا.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سابلیمینال بی توجهی به نظر دیگران (دوره ۸ هفته ای)سابلیمینال بی توجهی به نظر دیگران (دوره ۸ هفته ای)
450,000 تومان
به بالا بروید