شما هم می‌توانید پرسش روانشناسی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین دکتر بهشتیان پاسخ بگیرید.

سلام به دوستان عزیز؛ از سال ۸۵ که سایت beheshtiyan.ir را راه اندازی کردم،  همواره بخشی از وقت خود را به مشاوره رایگان اختصاص دادم. قبلا در سایت بخشی برای مشاوره رایگان اختصاص داده بودم که هر سئوال به صورت جداگانه بود.

اما پس از بررسی ها و نظرسنجی از کاربران به نظرم بهتر بود که همه سئوالات به صورت یکجا باشد شاید برخی از سئوالات، سئوال کاربران دیگر هم باشد و با خواندن پاسخ آن سئوال آن هم به پاسخ سئوال خود برسند. به همین دلیل برای مشاوره آنلاین رایگان می توانید سئوال خود را در بخش کامنت های این مقاله مطرح کنید.

در مشاوره رایگان شما می توانید سئوال یا مشکل خود را مطرح نمایید تا پس از بررسی و تحلیل آن راهکار یا توصیه ای به شما بگویم.

آیا با پرسیدن سئوال امکان حل مشکل من وجود دارد؟

بستگی کامل به نوع مشکل شما دارد. من در مشاور رایگان نوشتاری بیشتر سعی می کنم شما را سردرگمی در بیارم و مسیر درمان را شما را مشخص کنم. اما حل بسیاری از مشکلات روانشناختی نیاز به جلسات متعدد درمانی دارد و امکان اینکه با یک پاسخ کوتاه یا مفصل بتوان آن را حل کرد وجود ندارد.

چه مشکلاتی را در مشاوره رایگان می توان حل کرد؟

یکی از مشکلاتی که در جامعه در سال ۸۶ در پژوهشی که درباره اثربخشی مشاوره آنلاین در دانشگاه علامه طباطبایی انجام دادم، یک مدل درمانی را تدوین کردم که در آن ۴ شیوه برای ارایه مشاوره و روان درمانی پیشنهاد دادم.

مشکلات روانشناختی را به چند دسته می توان تقسیم کرد و کدام یک را می توان در مشاوره آنلاین حل کرد؟

چطور می توانم از دکتر بهشتیان مشاوره رایگان بگیرم؟

قبل از ارسال سئوال خود پیشنهاد من این است که مطالب مربوط به مشکل خود را در سایت مطالعه کنید و فایل های صوتی که برای مقالات آماده کردم را گوش کنید. سعی کردم پاسخ اکثر سئوالات را در مطالب مقاله یا فایل صوتی بدهم. پاسخ بسیاری دیگر از سئوالات را هم در نظرات قبلی داده ام که پیشنهادم می کنم آن نظرات و پاسخ های آنها را هم بخوانید. اما اگر باز هم پاسخ سئوال خود را پیدا نکردید با ۲روش شما می توانید سئوال خود را مطرح کنید:

۱- در بخش نظرات همین مطلب

۲- در بخش نظرات مقاله مربوط به مشکل تان

از طریق ایمیل از پاسخ دیگران به دیدگاه خود مطلع شوید
353 نظر برای این مطلب ثبت شده است.
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
علی
28 مهر 1399 12:07 ق.ظ

با سلام

من۳۰ سالمه و چند ساله که مشکل تنگی نفس دارم و پیش دکتر قلب رفتم و اکو کردم و دکتر ریه رفتم و گفتن سالمی.با این بیماری کنار اومدم چندساله وقرص الپرازلام و سرترالین مصرف میکنم و کمی بهتر میکنه اما الان یک ساله که تنگی نفسم به حدی شده که تمام انرژی منو گرفته و الان چند ماهه از صبح تا شب یکسره تنگی نفس شدید دارم و نفسم مدل های مختلف میگیره و سرگیجه های بد دارم و دارو هم جواب نمیده و از خونه هم بیرون نمیرم و از این وضعیتم به جنون رسیدم نمیدونم مشکلم چیه و پیش چه دکتری برم تا درمان شم و این تنگی نفس و تو اتاق موندن ازادم کنه.ممنون میشم کمکم کنید

سامان
28 مهر 1399 12:06 ق.ظ

سلام دکتر خسته نباشید

پسری ۲۳ ساله داشتم دانشجوی دندانپزشکی و خیلی از زمینه هایی که کار کردم به موفقیت رسیدم بعد از مدتی افسردگی شدید گرفتم و این افسردگی بخاطر وسواس فکری هستش ک دارم من فکر هایی میاد تو ذهنم که دیگه ول کن نیست ن میتونم مثل قبل درس بخونم نه میتونم کار هام رو انجام بدم الان توی یک. رابطه عاطفی هستم و وسواس هام به شدت زوم کرده رو رابطه عاطفیم

واضح تر بگم که وسواسم اینطوریه مثلا فکری میاد تو ذهنم که میگه خب برات عادی میشه بعد یک مدت و دیگه دوستش نداری یا اینکه من خودم این خانوم رو بارها دیدم حضوری حتی و خیلی برام زیبا و جذابه ولی بعد میام خونه میگم نکنه زشت باشه من خوشم نیاد دیونه شدم یک فکر های هستش که خودم میدونم واقعا الکی و غیرمنطقیه یا اینکه میرم بیرون دخترای دیگه میبینم الکی میاد تو ذهنم نکنه تنوع طلب بشم یا اینکه وقتی بهم پیامک میده میگم چرا ذوق ندارم پس دوسش نداری درحالی ک اصلا بدون اون نمیتونم و خیلی دوسش دارم و این حالت به خاطر عادی شدن رابطه است چون یک ساله با هم هستیم و مدام حرف زدیم و تصویری حرف زدیم البته قصدم ازذواج هستش ولی واقعا الان فقط بخاطر این بیماری دست نگه داشتیم و ازذواج رو عقب انداختیم

مدت۳ دارو درمانی شدم پیش روانپزشک نتیجه ای نداد دیگه نخوردم بعد روانشناس رفتم و بازم فقط بیشتر امید میداد تا درمان کنه

serenai
27 مهر 1399 9:27 ب.ظ

سلام اقای دکتر روز بخیر

از بابت مطالب بسیار مفیدی ک گذاشتید از شما سپاسگذارم

اقای دکتر من ٢١سال سن دارم و دوسال هست که ازدواج کردم،مدته یک سال و خورده ای هستش ک به اختلالات فکری دچار شدم،مدتها پیش در رابطه با افکار جنسی ذهنم اذیت میشد که تونستم این موضوع رو با خودم حل کنم و از ذهنم بیرونش کنم اما الان مدت طولانیه ک اصلا نمیتونم با هیچ مرد غریبه ای صحبت کنم یعنی افکارس میاد توی ذهنم ک اگ من با اون شخص صحبت کردم یا خندیدم یعنی اینکه من ب شوهرم خیانت کردم،و میشه ک مدتها توی ذهنم فکر میکنم و حتی با خودم صحبت میکنم که این موضوع رو حل کنم اما نمیتونم

اگه راهنماییم کنید خیلی خیلی ممنونتون میشم

ساحل
27 مهر 1399 9:25 ب.ظ

سلام آقای دکتر.
بابت ایجاد فضایی جهت مشاوره بسیار سپاسگزارم.
من فکر میکنم وسواس فکری دارم چند بار هم مشاوره و روانپزشک هم رفتم ولی گفتن چیزی نیست، پاشو برو…

اگه بخوام اولین باری که ذهنم برخلاف خودم عمل کردو بگم موضوع برمیگرده به ۱۹ سال پیش، الان که یادم میوفته خندم میگیره 🙂 من دوستی داشتم که وقتی حرف میزد، دهنش پر بزاقش میشد و من چندشم میشد. بعدش دیدم خودم فقط با فکر کردن به این حالت، ترشح بزاقم موقع حرف زدن بیشتر میشه و این مث خوره افتاد تو ذهنم و بسط پیدا کرد طوری که جایی که سکوت بودم وسواسم باعث ترشح مداوم بزاقم میشد و کنترلی روش نداشتم…

و دومین بار هم، دقیقا موقع کنکور، از استرس زیاد، دچار یک نشخوار ذهنی جدید شدم. انگار یکی تو ذهنم بود که میگفت نخون و هزار تا دلیل مسخره میاورد و من فقط با این توهم ذهنیم درگیر بودم، طوری که تا سالها از دادن آزمون میترسیدم. (البته تو کنکور بعدیم، هر موقع فکره میومد میگفتم هفته اخر بهت فکر میکنم، و این شد که فقط سر جلسه بهم میگفت ننویس بذا بقیه قبول بشن :)) و تونستم موفقیت خوبی رو بدست بیارم)

ولی تو این چند سال اخیر هم بازم دچار این حالت شدم ولی یکم شدیتر چون هر از گاهی فک میکنم این من ذهنی ممکنه حرکات و رفتارهای بدن من رو هم تحت کنترلش بگیره. خلاصه بگم هر کار زشت یا خطرناکی که به ذهنم میرسه(مثلا آسیب رسوندن به کسایی که دوسشون دارم)،توسط این توهم ذهنی حمایت میشه طوری که میترسم اراده همه چی از دستم خارج بشه… واقعا دوست دارم یه روز صبح بیدار شم و کاملا با خودم در صلح باشم. خسته شدم از این تضاد و دوگانگی. چیکار باید بکنم؟
شروع کردم به مطالعه کتابهایی در مورد کنترل ذهن و انجام مدیتیشن و کار کردن روی ضمیر ناخوداگاه ولی فعلا تغییر خاصی ندیدم. آیا شما راهکار دیگه ای رو پیشنهاد میکنید که این مغز خزنده رو رام کنم؟

سمیرا
27 مهر 1399 9:24 ب.ظ

سلام خسته نباشین، ببخشید من از ۱۰ سالگی به صورت اتفاقی تو کانالای ماهواره که بالا پایین میکردم با سکس آشنا شدم و شروع کردم به دیدن فیلمای پورن، خود ارضایی، یه زمانی دلم میخواست الت مردانه داشته باشم یه زمانی سکس ضربدری نگاه میکردم بعد دیدم خیلی تو روح و روان من اسیب میزنه فقط خود ارضایی کردم و نیاز جنسی مو سرکوب کردم میترسم اگر ازدواج کنم به مشکل بخورم. نمیتونم این تصاویر رو از ذهنم پاک کنم ممکنه آینده من به مشکل بخورم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
احساس میکنم اختلال شخصیت مرزی پیدا کردم بخاطر این کارم.

زهرا
27 مهر 1399 9:20 ب.ظ

سلام ببخشید آقای دکنر من دختری ۳۷ ساله هستم که ازدواج نکردم و مشکل شنوایی دارم و از سمعک استفاده می کنم و چون به خاطر عفونت در کودکی باعث این شد من خانواده ام را مقصر می دونم و مدام آنها را سرزنش می کنم و حس می کنم شاید نتونم ازدواج کنم . و نمی تونم کاری انجام بدم مدام حواسم پرت میشه . و مشکل دندون قروچه هم دارم و عصبی هستم و اگر کسی چیزی بگه بهش می پرم . نمی دونم چی کار کنم

ستایش
27 مهر 1399 9:02 ب.ظ

سلام آقای دکتر من ۱۸ سالمه و پرونده روانی حاد ۲ دارم. توی پرونده گفتن حداقل ۶ ماه باید تحت درمان باشم. یعنی توی بیمارستان روانی بستری میشم؟ حاد ۲ خیلی بده؟

رز
27 مهر 1399 9:01 ب.ظ

سلام آقای دکتر

من یه دختر ۲۲ سالم که همش عصبیم و به همه پرخاشگری میکنم،خیلی زود رنج و حساس شدم،مادرم همش به من میگه تو به خواهر و برادرت حسادت میکنی،همه به من میگن تو مشکل داری،خیلی سعی میکنم جلو خودمو بگیرم همشم هرچه قدر تلاش کنم اخرش میان میگن تو همونی که اونجوریی پس نقش بازی نکن،من همیشه پرخاشگر بودم ولی الان تقریبا دو سه ماهه که خیلی شدید تر شده و واقعا خودم خسته شدم از این وضعیت نمیدونم باید چی کار کنم،خواهش میکنم ازتون راهنماییم کنید

رها
27 مهر 1399 8:59 ب.ظ

سلام آقای دکتر من از ۷سالگی دچار فوبیای ترس از خون شدم هروقت میبینم یا می‌شنوم تا چند ثانیه بیهوش میشم خیلی حال بدی موقع بیهوش شدن بهم دست میده الان ۱۷ سالمه ولی هنوز رفع نشده به نظرشما با تکنیک‌های ریلکسیشن درمان میشه یا باید به یه روانشناس مراجعه کنم؟؟

Mana Azizi
27 مهر 1399 8:58 ب.ظ

سلام،
من پیشتر دکترها برام تشخیص اضطراب شدید دادن، اخیرا متوجه شدم بیماری دیگه ای به نام اختلال بافت همبند دارم که گویا به علت استرس و اضطراب تشدید میشه و باعث شد من دچار طیف گسترده ای از مشکلات تو سال گذشته بشم من جمله دیسک فک و مشکلات پوستی و عروقی. دکتری که متوجه این مشکل شد از من خواست که مدیتیشن رو امتحان کنم و معتقد بود که تاثیر زیادی روی ادم هایی مثل من داره. میخواستم بدونم آیا شما فک می کنید transcendental meditation برای من مناسبه و میتونم با یه دوره ی کوتاه شروعش کنم و یا لازمه نوع دیگه ای ازmeditation رو شروع کنم؟

با مهر و احترام،