فصل سوم: كودك و اجتماع-3

31. سفر کردن
در تمام طول سفر، بچه ها در حال دعوا کردن بودند؛ تنها هنگامی که پرسیدند: “آیا رسیده ایم؟” دست از دعوا کردن برداشته بودند. خانم کرکلند از خوردن غذای حاضری، حالش بد شده بود. آقای کرکلند هم در این فکر بود که دیدن باجناق ها که مسافرت محسوب نمی شود! اصلاً چرا خانه را ترک کرده بودند؟
والدینی که خاطراتی دوست داشتنی از سفر دارند، کودکان خود را به مسافرت می برند. این سفر كردن ها براي كودك، فرصتی است برای قرارگرفتن در یک محیط جدید، یادگیری، آرامش یافتن و اجتماعی شدن. یک کودک سه ساله می تواند یک همسفر پردردسر باشد. این كتاب، دارای بعضی نکات قابل توجه در مورد سفر كردن است.
دوست عزیز مطالعه ادامه مطلب برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است. با عضویت ویژه در سایت ، به تمامی تست های روانشناسی (بیش از 100 تست)، متن کامل کتاب ها و خلاصه کتاب ها دسترسی خواهید داشت